Algemene voorwaarden

Jules de Corte Fietsen is de fietsenwinkel in Noord Brabant.
U bent binnen onze openingstijden altijd welkom om ons te bezoeken.

Jules de Corte Fietsen
Keulsebaan 3
5758 AA  Neerkant

U kunt ons ook bellen binnen de openingstijden:  077 466 1301 (lokaal tarief). Of stuur ons een e-mail: info@julesdecortefietsen.nl, dan proberen we u zo snel mogelijk een antwoord te sturen.

Voorwaarden
Wanneer u bij ons een aankoop doet, gaan u en wij van deze voorwaarden uit. Daarom vindt u deze voorwaarden op onze website terug. Op verzoek  kunnen wij u natuurlijk ook de voorwaarden per e-mail of zelfs post sturen.

Producten
Ons gehele aanbod vindt u op onze website. We doen onze uiterste best om alles zo compleet en juist mogelijk te vermelden, zodat u de juiste keuze kunt maken en het aankoopproces van begin tot eind gemakkelijk verloopt.

De overeenkomst
Als u een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een veilige website en uiteindelijk er voor dat u het bestelde zo snel mogelijk van ons krijgt. Natuurlijk krijgt u per e-mail van ons een bevestiging van uw bestelling, met alle gegevens van de bestelling.

Niet tevreden?
U kunt dan de besteling aan ons terug sturen binnen 14 dagen.  Let wel dat u het product ongebruikt en in de originele verpakking aan ons retour stuurt.

U mag de fiets passen maar niet berijden. Als u op de fiets heeft gereden of de verpakking van een ander product beschadigd is geraakt, kunnen we het geretourneerde product niet meer aan een andere klant verkopen. We kunnen u dan niet of niet het volledige aankoopbedrag terug betalen.

Wilt u het bestelde terugsturen? Neem even contact met ons op.

Kosten retour
Als u producten aan ons terug wil sturen, dan kunt u ons dat laten weten per mail of door even te bellen. Stuur het daarna zo snel mogelijk of uiterlijk binnen 14 dagen terug. Bij voorkeur in de originele staat en verpakking. U betaald zelf de verzendkosten voor het terugsturen van het product.

Levering en uitvoering
Wij doen ons uiterste best het bestelde zo snel mogelijk óf op uw voorkeursdag bij u te laten bezorgen. Mits het bestelde op voorraad is en u vóór 17 uur bij ons bestelt, kunnen wij het de volgende werkdag bij u laten bezorgen. Lukt dat toch niet, dan stellen wij u daar van op de hoogte en mag u altijd de bestelling annuleren.

Bestelling niet goed ontvangen
Is uw bestelling niet in goed of beschadigd ontvangen? Dan valt dit onder de verantwoordelijk van ons.  Laat het ons dat gelijk na de bezorging weten.  Dan kunnen wij direct naar een oplossing zoeken.